Informatie voor bedrijven

Werkgevers Voorne-Putten is een ondernemersplatform voor toonaangevende ondernemingen in de regio Voorne-Putten. Op deze pagina vind je meer informatie over het bedrijfslidmaatschap.

Samen zijn wij de economische toekomst van Voorne-Putten

Als deelnemer bepaal je samen met andere partijen de agenda van de Economic Board Voorne-Putten. Door informatie en kennis te delen, zetten we in op een toekomstbestendig Voorne-Putten.

Ben jij ondernemer en wil je meepraten met Werkgevers Voorne-Putten? Je bent van harte welkom! Let op: er geldt een jaarlijkse bijdrage voor het Bedrijfslidmaatschap. 

Voor wie is Werkgevers Voorne-Putten interessant?

Werkgevers Voorne-Putten is een ondernemersplatform voor toonaangevende ondernemingen in de regio Voorne-Putten. In principe richt Werkgevers Voorne-Putten zich op de ondernemingen en ondernemersverenigingen, maar kleinere ondernemingen worden niet uitgesloten*. 

 De leden spelen een actieve rol in de voorbereiding van de agenda van de Economic Board Voorne-Putten. Door betrokkenheid bij verschillende projectmatige of thematische activiteiten in het kader van de onderlinge kennisdeling en samenwerking tussen de leden, heb jij met je bedrijf invloed op de regionaal economische agenda.

  Daarnaast:

  • Verrijk je je eigen kennis en die van je onderneming
  • Ben je een volwaardig gesprekspartner bij belangrijke regionale ontwikkelingen
  • Leg je contact en deel je kennis met medebepalende publieke en private spelers op (boven)regionaal, provinciaal en MRDH niveau
  • Toon je (nogmaals) je engagement bij je maatschappelijke rol op regionaal niveau

   

  Aanmeldformulier

  De hoogte van de financiële bijdrage wordt ieder jaar door het bestuur vastgesteld en is afhankelijk van jouw keuze. Neem hiervoor contact op met het secretariaat.

  Grijp deze kans en geef de toekomst van Voorne-Putten vorm! Laat je gegevens achter via het contactformulier. Aanmeldingen voor het bedrijfslidmaatschap worden ter goedkeuring voorgelegd aan het bestuur. Daarna nemen wij snel contact met je op.

  10 + 9 =

  “Quote nulla aliquet nisl a augue blandit suscipit. Aenean sed convallis nibh. Sed ut dui vitae lacus elementum cursus.”

  Partners van WgVP

  Werkgevers Voorne-Putten | Tuinderij Vers
  Kickersvoet - Werkgevers Voorne-Putten

  Wil jij ook een verschil maken met je bedrijf?

  Samenwerking is het verbindende element voor een verbeterde economische groei op Voorne-Putten.

  Neem contact op