FieldLab

Het FieldLab Green Economy Westvoorne is een plek waar jonge mensen kennis opdoen, waar bedrijven vraagstukken inbrengen, overheden faciliteren en waar de natuur optreedt als leermeester.

Het project

Het fieldlab creëert een netwerk en heeft tot doel verbindend te zijn voor ondernemers en dwarsdenkers met frisse ideeën en nieuwe oplossingen, die zich goed verhouden met onze natuurlijke omgeving. Het bijeenbrengen van deze vernieuwers versterkt de concurrentiekracht van de regio!

Het Fieldlab Green Economy Westvoorne is initiatief van gemeente Westvoorne, in een samenwerkingsverband met:

Lokaal duurzaam initiatief

Het in 2017 gerealiseerde Fieldlab Green Economy Westvoorne, ter plaatse van “Slag Baardmannetje” aan het Oostvoornse Meer, wordt in 2018 voorzien van zonneenergie. In 2019 wordt door lokale duurzame ondernemers een experiment uitgevoerd om het Fieldlab “stand-alone” en “off-grid” te laten functioneren. Dus vooralsnog zonder aansluiting op het elektriciteitsnet.

Ben jij ondernemer en wil je betrokken zijn bij het FieldLab op Voorne-Putten?

Is het voor jouw bedrijf interessant om mee te praten over het FieldLab of Glasvezel op Voorne-Putten? Laat je gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Partners van WgVP

Werkgevers Voorne-Putten | Tuinderij Vers
Kickersvoet - Werkgevers Voorne-Putten

Wil jij ook een verschil maken met je bedrijf?

Samenwerking is het verbindende element voor een verbeterde economische groei op Voorne-Putten.

Neem contact op