Glasvezel Buitenaf heeft de intentie om in februari 2019 te starten met de vraagbundelingscampagne op Voorne-Putten.

Wanneer kan worden gestart met de aanleg van glasvezel?

De aanleg van het glasvezelnetwerk voor het buitengebied (Fase 1) start als minimaal 50%, van de in aanmerking komende adressen, zich aanmeld bij één van de vijf dienstaanbieders voor de nog vast te stellen einddatum. De periode en informatieve activiteiten van Glasvezel buitenaf tussen start tot en de einddatum, wordt de ‘vraagbundelingscampagne’ genoemd.

Ambassadeurs zijn essentieel voor succes

Het creëren van draagvlak onder lokale belanghebbenden is een belangrijke succesfactor voor het behalen van de 50% doelstelling. Deze lokale belanghebbenden, ook wel ‘Glasvezel Buitenaf ambassadeurs’, zijn bewoners en/of ondernemers uit het buitengebied, die het belangrijk vinden dat er glasvezel komt. Uit succesvol afgeronde campagnes is gebleken dat de inzet van enthousiaste ambassadeurs essentieel is voor het succes.

Rol Glasvezel Buitenaf ambassadeurs

Ambassadeurs informeren en helpen bewoners op weg naar hun keuze voor een abonnement, verwijzen ze naar de juiste middelen om een keuze te maken en organiseren in hun buurt informatie- en inschrijfavonden in samenwerking met lokale verkopers. 

De projectgroep van Glasvezel Buitenaf, in het bijzonder de ambassadeurscoördinator, staat in nauw contact met de ambassadeurs om ze volledig te ondersteunen tijdens de vraagbundelingscampagne.

Ambassadeurs informatieavond

Om nieuwe ambassadeurs te werven en enthousiaste ambassadeurs in te lichten over de vraagbundelingscampagne heeft Glasvezel Buitenaf een ambassadeurs-informatieavond georganiseerd. Deze vindt plaats op:

Datum:                       Donderdag 31 januari 2019
Tijdstip ontvangst:      19.30 uur
Locatie:                        Buurtcentrum Oude Woelhoek
Adres:                          Achterdorp 9 te 3223 BA Hellevoetsluis (Nieuwenhoorn)

Ben of ken jij (nog) een potentiële ambassadeur? Meld je aan of vraag informatie door een bericht te sturen naar Frederieke Wolter van Glasvezel buitenaf. Dat kan per mail f.wolter@glasvezelbuitenaf.nl of telefonisch op telefoonnummer 06-51203983.