Eerder kon je al lezen over het plan van aanpak voor particulieren op Voorne-Putten. Maar hoe zit het met de ondernemers?

De ondernemers gevestigd in het buitengebied van Nissewaard, Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne, waaronder tuinders, agrariërs en recreatie, vallen ook onder de campagne van Glasvezel Buitenaf en krijgen een zakelijk aanbod. Er zijn twee zakelijke aanbieders die zich specifiek richten op deze ondernemers. Ook zullen we lokale specialisten op het gebied van telecommunicatie inzetten om deze doelgroep goed te kunnen adviseren over het passende aanbod.

De ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen van Voorne-Putten krijgen, afhankelijk van de grootte en de behoefte van de ondernemers op het terrein, een glasvezelaanbod. Voor Voorne-Putten is in kaart gebracht welke bedrijventerreinen in Fase 1 worden meegenomen.

Uiteraard concurreert Glasvezel Buitenaf niet met bestaande glasvezelnetwerken en respecteren we lokale initiatieven. Daarom gaan we altijd in gesprek met de lokale stakeholders van het bedrijventerrein om gezamenlijk een succesvolle campagne op te zetten.